Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντιπ σολομού

Υλικά
200 γρ. σολομός σε λάδι  (στραγγισμένος)
100 γρ. μασκαρπόνε
3 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. λεμόνι
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Άσε λίγη ώρα στο ψυγείο να σταθεί. Σέρβιρε πάνω σε αλμυρά μπισκότα ή λαχανικά!

ΤΙΡ
Τώρα που είναι καλοκαίρι, το ντιπ γίνεται μια νόστιμη κρύα σάλτσα για τα μακαρόνια!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...