Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φαρφάλε με λουκάνικα

Υλικά
1 πακέτο φαρφάλε (φιογκάκια)
300 γρ. λουκάνικο με πορτοκάλι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 φρέσκια ντομάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση
Βράσε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό! Σε ένα τηγάνι βάλε λίγο ελαιόλαδο και άσε να ζεσταθεί. Ψιλόκοψε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ξερό κρεμμύδι! Πέρασε την ντομάτα από το μούλτι να γίνει πολτός! Ρίξε το λουκάνικο και το κρεμμύδι στο τηγάνι και σοτάρισέ το καλά να πάρει χρώμα! Πρόσθεσε τον πολτό φρέσκιας ντομάτας, αλατοπιπέρωσε, ανακάτεψε και άσε δέκα λεπτά να μαγειρευτεί! Ρίξε στο τηγάνι τα μακαρόνια με τρυπητή κουτάλα, αφού βράσουν, και ανακάτεψε καλά! Ψιλόκοψε το φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπάλισε το φαγητό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...