Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

English Breakfast (αλμυρά muffins)

Υλικά (12 muffin)
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 λουκάνικο φανκφούρτης ψιλοκομμένο
2 φλ. αλέυρι
½ κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Αλάτι- πιπέρι
1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
1 βραστό αυγό ψιλοκομμένο
½ φλ. γάλα
½ φλ. κρέμα γάλακτος
1 χτυπημένο αυγό
½ φλ. λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το λουκάνικο και το μπέικον, βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το μπέικον και το λουκάνικο όταν κρυώσουν. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα, βάζουμε σε βουτυρωμένα φορμάκια για muffins το μείγμα γεμίζοντας τα ¾ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20 λεπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...