Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γαύρος σαγανάκι

Υλικά
Μισό κιλό γαύρο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
½ στημένο λεμόνι
Τριμμένη φέτα (ανάλογα με το γούστο σας και αν θέλετε)
½ καυτερή πιπεριά
Λίγη ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάζετε σε τηγανάκι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, και σκεπάζετε με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση των γαύρων. Αφήνετε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, προσθέτετε τη φέτα και αφήνετε για ακόμα 2-3 λεπτά κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...