Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπριζολάκια σε καυτερή μαρινάδα

Υλικά:
¾φλ. σάλτσα σόγιας
¼ φλ. στυμμένος χυμός λεμονιού
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. σάλτσα τσίλι
¼ κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
4 χοιρινά μπριζολάκια
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα
για τρόφιμα ή σε βαθύ μεγάλο μπολ  βάλτε μαζί την σάλτσα σόγιας, τον χυμό λεμονιού, την ζάχαρη, την σάλτσα τσίλι και την σκόνη από το σκόρδο. Βάλτε μέσα στην σακούλα τα μπριζολάκια και κλείστε την προσεκτικά, μαρινάροντάς τα για 12 ώρες στο ψυγείο. Αναποδογυρίστε την σακούλα ή γυρίστε τα μπριζολάκια μέσα στο μπολ στο ενδιάμεσο διάστημα. Ψήστε τα μπριζολάκια, όσο σας αρέσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...