Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sause γιαουρτιού

Sause γιαουρτιού
ΥΛΙΚΆ:

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. ξύδι
5 κλωνάρια άνηθο ψιλοκομμένα
Αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά) ψιλοκομμένη

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ενα ομοιογενές μείγμα.

*ΣΥΝΟΔΕΎΕΙ ιδανικά διάφορα καυτερά στικς.

Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...