Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γκουρμέ τηγανιτό αυγό!!!

Τι;Νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Μπορεί τα τηγανητά αυγά να σου φαίνονται  βαρετό πιάτο, αλλά μπορείς να τα απολαύσεις σε μια διαφορετική εκδοχή θα σε ενθουσιάσει!
Αν, λοιπόν, δεν τρώς τ'αυγά σου ξεροψημένα και σ'αρέσει να τηγανίζεις μόνο το ασπράδι αφήνοντας τον κρόκο ανέπαφο δοκίμασε μόλις τα βγάλεις από τη φωτιά να «σβήσεις» το τηγάνι με ξύδι. Ρίξε τη σάλτσα ξιδιού στα αυγά και δώσε άλλη διάσταση στο τηγανιτό αυγό σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...