Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελληνική πίτσα

ΥΛΙΚΆ:

1 φρατζόλα
100 γρ. αλλαντικά σε κύβους
100 γρ. γκούντα σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη  ψιλοκομμένη
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Πιπέρι

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Χαράζουμε το πάνω μέρος του ψωμιού βαθιά κατά μήκος και κατά πλάτος, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν τετραγωνάκια.Λαδώνουμε το ψωμί εσωτερικά, την ψίχα και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 5' να ξεραθεί λίγο η ψίχα! Βάζουμε κέτσαπ και μουστάρδα και τη γκούντα σε κύβους μεσα στις τρύπες. Ποσθέτουμε τα αλλαντικά σε κύβους κι αυτά στα κενά και την πιπεριά ψιλοκομμένη. Τέλος ρίχνουμε από πάνω λίγη μουστάρδα ακόμη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Ψήνουμε στους 160 για 15'-20'.

Καλή Επιτυχία & Καλή Όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...