Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κεϊκάκια με μπισκότα

ΥΛΙΚΆ (7 κεϊκάκια)
1 μεγάλο πακέτο μπισκότα γεμιστά
200 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
100 γρ. κακάο κοσκινισμένο
100 γρ. ζάχαρη
1 βανιλίνη
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
200 γρ. γάλα
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Προθερμενουμε τον φούρνο στους 200οC. Βουτυρώνουμε τις φόρμες, και βάζουμε 2 μπισκότα σε κάθε φόρμα. Σε μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά και προσθέτουμε το γάλα και τη μαργαρίνη, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμη! Με μία κουτάλα γεμίζουμε τις φόρμες με το μείγμα όχι μέχρι πάνω γιατί θα ξεχειλίσουν! Ψήνουμε στους 180οC για 20'.

TIP
*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι γεύση γεμιστού μπισκότου θέλετε, ακόμη και συνδυασμούς!
*Αν το θέλετε πιό πλούσιο και εντυπωσιακό τρίψτε λίγη λευκή  σοκολάτα πριν τα βάλετε στο φούρνο. Εναλλακτικά ρίξτε άχνη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...