Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφράτα μπιφτέκια/κεφτέδες με δυνατή γεύση

Για να γίνονται τα κεφτεδάκια ή τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα χρειάζεται να τα ζυμώνεται τουλάχιστον 10-15 λεπτά. Έτσι αναμειγνύονται όλα τα υλικά καλά, επίσης μπορείτε να αφήσετε τον κιμά που έχετε ζυμώσει για 5-10 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους. Προσθέστε και λίγο ξύδι κατά το ζύμωμα, δίνει μια έξτρα δυνατή γεύση! Και μην ξεχνάτε... προσθέστε πολλά πολλά αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά, κάνουν τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...