Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ταρτάκια με μπισκότο και πατισερί

Εύκολα γρήγορα και πεντανόστιμα! Δεν χρειάζονται ψήσιμο!!!
Υλικά
Μισή δόση κρέμα πατισερί
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
50 γρ καρύδια

Εκτέλεση
Λιώσε την μαργαρίνη. Τρίψε τα μπισκότα με τα καρύδια. Ρίξε την λιωμένη μαργαρίνη στο μούλτι κι ανακάτεψε να πάει παντού. Μοίρασε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα σε φωλίτσες για μάφιν. Πίεσε με ένα μικρό βαζάκι για να συμπιεστεί άσε μιση ώρα στην κατάψυξη και μοίρασε την κρύα κρέμα πατισερί από πάνω!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια