Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ταρτάκια με μπισκότο και πατισερί

Εύκολα γρήγορα και πεντανόστιμα! Δεν χρειάζονται ψήσιμο!!!
Υλικά
Μισή δόση κρέμα πατισερί
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
50 γρ καρύδια

Εκτέλεση
Λιώσε την μαργαρίνη. Τρίψε τα μπισκότα με τα καρύδια. Ρίξε την λιωμένη μαργαρίνη στο μούλτι κι ανακάτεψε να πάει παντού. Μοίρασε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα σε φωλίτσες για μάφιν. Πίεσε με ένα μικρό βαζάκι για να συμπιεστεί άσε μιση ώρα στην κατάψυξη και μοίρασε την κρύα κρέμα πατισερί από πάνω!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...