Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΗΓΑΝΙΆ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ 🍗🍗 ΜΕ ΜΠΎΡΑ 🍺🍻

Και με τι να το συνοδεύσεις; Με μπύρα!!! Γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο! Αγοαημενο μπορώ να πω. Απλό υλικό το κοτόπουλο το συνδιάζει πολύ εύκολα! 


Υλικα
½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 ποτήρι μπύρα
πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Χυμός από 2 λεμόνια
2 κ.σ. μουστάρδα 

Εκτέλεση 
Σε ένα τηγάνι βάζεις ελαιόλαδο, αφήνεις να ζεσταθεί και ρίχνεις το κοτόπουλο. Σωταρεις να πάρει το χρώμα το κοτόπουλο. Έπειτα προσθέτεις το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σβήνεις με την μπύρα. Ρίχνεις τα μπαχαρικά και αφήνεις να μαγειρευτεί για δέκα λεπτά, σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο. Ανοίγεις το καπάκι, βάζεις την μουστάρδα το λεμόνι και αφήνεις  5-10 λεπτά ακομα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια