Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

🔥🔥🔥 ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ 💥💥💥

Το πιο σοκολατένιο και απλό κέικ είναι αυτό! Και ποιος δεν λατρεύει την σοκολάτα; Αυτό το κέικ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση για τούρτα σιροπιασμενο!



Υλικά

150 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη

200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ.ζάχαρη

4 μεγάλα αυγά

2 βανίλιες

150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 μπέικιν πάουντερ


Εκτέλεση

Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάς το βούτυρο με τη ζάχαρη και τις βανίλιες στο μίξερ για να αφρατέψει. Προσθέτεις τα αυγά ένα ένα σταδιακά. Ρίχνεις την σοκολάτα και αναμειγνύεις καλά με το αλεύρι και το μπέικιν παουντερ. Βάζεις το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα 24 εκ. και ψήνεις στους 170°C για 40 λεπτά περίπου. Άφησε να κρυώσει καλά και αν θέλεις μετά γαρνιρεις με ότι σου αρέσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια