Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ ΜΕ ΣΤΈΒΙΑ. ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΧΩΡΊΣ ΕΝΟΧΈΣ

𝒑𝒍𝒆𝒂𝒔𝒖𝒓𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉𝒐𝒖𝒕 𝒈𝒖𝒊𝒍𝒕? 𝒚𝒆𝒔 𝒑𝒍𝒆𝒂𝒔𝒆! 𝒏𝒐 𝒔𝒖𝒈𝒂𝒓 𝒄𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒐𝒖𝒔𝒔𝒆 🖤
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼




Υλικά
100 γρ. μπισκότα τύπου digestive πράσινα
300 γρ. κουβερτουρα με στέβια
150 γρ. γάλα
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό


Εκτέλεση
Ψιλοκόβεις την σοκολάτα και τη βάζεις σε ένα μπολάκι. Βράζεις το γάλα σε χαμηλή φωτιά, μόλις ζεσταθεί περιχυνεις τη σοκολάτα. Ανακατεύεις να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτεις το γιαούρτι ανακατεύοντας να γίνει ομοιογενές. Τρίβεις τα μπισκότα, βάζεις από δυο κουταλιές σε ατομικά μπολάκια. Από πάνω ρίχνεις τη μους και σιρόπι έτοιμο κι αυτό χωρίς ζάχαρη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια