Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΎΚΟΛΟ ΓΛΥΚΆΚΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ Έ ΥΛΙΚΆ

Πανευκολο γλυκό με μπανάνα και πραλίνα. Μόνο με τρία υλικά!!!!! Ειδικό για τις ώριμες μπανάνες που δεν θες να πεταξεις αλλά να τις αξιοποιήσεις. Επίσης ξεγελάει κιόλας λίγο γιατί είναι ένα τύπου κρουασάν, σπιτικό, και εύκολο!






Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 μπανάνες
3 κ.σ. πραλίνα
Εκτέλεση
Απλώνεις την μερέντα στο φύλλο, και βάζεις τις μπανάνες στην άκρη του φύλλου. Τυλίγεις το φύλλο πατάς καλά τις άκρες και ψήνεις 25-30 λεπτά στους 180°C
😍 yum😋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια