Πριν λίγο καιρό είχα κάνει μια κρέμα με ζαχαρουχο γάλα, το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε! Βαδίζοντας στην ίδια συνταγή, με τα ίδια υλικά και αλλάζοντας απλά την πυκνότητα έφτιαξα τα τέλεια σοκολατάκια.
Υλικά
1 ζαχαρουχο γάλα
200 γρ. κουβερτουρα ψιλοκομμένη
2 κ.σ. κακάο σκόνη
5 σοκοφρετες
1 χούφτα ξηρούς καρπούς
200 γρ. κουβερτουρα για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Τρίψε τις σοκοφρετες και τους ξηρούς καρπούς. Βάλε σε αντικολλητικό χαρτί και ψησε στο φούρνο στους 180°C για δέκα λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι βάλε το γάλα με το κακάο ανακάτεψε καλά και ρίξε την σοκολάτα μεσα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου