500 γρ. γιαούρτι στραγγισττό
200 γρ. ηλιέλαιο
1 πρέζα αλάτι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
🔹ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύεις σε δύο μπολ στερεά και υγρά υλικά και ύστερα ρίχνεις σιγά σιγά, ζυμώνοντας, τα στερεά μέσα στα υγρά μέχρι να γίνει η ζύμη.
Πιο απλά αν υπάρχει η δυνατότητα, βάζεις όλα τα υλικά μέσα στον κάνει του μίξερ και με τον γάντζο ζυμώνεις για πέντε λεπτά. Στο τέλος βοηθάει λίγο με το χέρι να δώσεις σχήμα στη ζύμη και άφησε την να ξεκουραστεί μισή ώρα. Έπειτα κόψε μπαλάκια άνοιξε τα στο χέρι σου και βάλε την γέμιση της αρεσκείας σου! Ψησε στους 170°C σε προθερμασμενο φουρνο, για 20 λεπτά αν φτιάξεις αυυο το μεγεθος. Ο χρόνος εξαρτάται απ' το μέγεθος που θα τα κάνεις!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου