▪️Υλικά
Σφηνάκια ➡️250 γρ. κουβερτούρα
Βάση ➡️ 10 μπισκότα digestive
50 γρ. μαργαρίνη
Μους➡️ 200 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. πραλίνα
▪️ Εκτέλεση
▫️Ψιλόκοψε και λιώσε την κουβερτούρα. Άφησε δέκα λεπτά την σοκολάτα να αρχίσει να πήζει. Μοίρασε σε μικρά πλαστικά ποτηράκια, κουνά κυκλικά να πάει παντού η λιωμένη κουβερτούρα, και βάλε στην κατάψυξη. Έπειτα επανάλαβε άλλη μια φορά την διαδικασία, και βάλε στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Κόψε προσεκτικά τη μια άκρη και σπάσε το πλαστικό ποτηράκι σιγά σιγά.
▫️Τρίψε τα μπισκότα και λιώσε την μαργαρίνη. Ανακάτεψε καλά να γίνει ένα μείγμα. Μοίρασε μέσα στα ποτηράκια.
▫️Χτύπησε την κρέμα γάλακτος μαζί με την πραλίνα να γίνει μια αφράτη σαντιγύ. Βάλε μέσα στα ποτηράκια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου