Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

🔥ΓΡΉΓΟΡΟ ΓΛΥΚΌ ΧΩΡΙΣ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ 5 ΥΛΙΚΆ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΆ🔥


⏺️Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πολυδημητριακά  
1 κρέμα μόρφατ
1 σοκολάτα κουβερτούρα με στέβια
70 γρ. στέβια
200 γρ γάλα

⏺️Εκτέλεση
Αρχικά χτύπησε την κρέμα μόρφατ μαζι με 100 γραμμάρια από το γάλα και την στέβια μέχρι να αφρατέψει. Ψιλοκοψε την κουβερτούρα με στέβια και ζέστανε 50 γραμμαρια από το γάλα. Σε ένα μπολ ανέμειξε αυτά τα δύο υλικά και άφησε στην άκρη,για το στόλισμα στο τέλος. Βούτα στο υπόλοιπο γάλα ένα ένα τα μπισκότα και άπλωσε πάνω με ένα κουτάλι η με κορνέ ζαχαροπλαστικής την κρέμα. Αυτό καντο σε στρώσεις 3 μπισκότων. Από πάνω ρίξε την γκαναζ που έφτιαξες με την σοκολάτα και το γάλα! Έτοιμο! 😋 😋 😋


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια