Υλικά
6 αυγά
250 γρ.ζάχαρη
170 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μπέικιν παουντερ
2 βανιλλίνες
Εκτέλεση
Χτυπάς τ’αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν 5 λεπτά στο μίξερ. Βάλε τη βανίλια το αλεύρι και το μπέικιν. Με μαριζ ανακάτεψε απαλά από κάτω προς τα πάνω. Βάλε το μείγμα σε ταψάκι 24 εκατοστων καλά βουτυρωμένο και ψήσε στους 180°C σε προθέρμασμενο φούρνο για 25-30 λεπτά! Άφησε να κρυώσει καλά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου