Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΑΦΡΟΣ!!!!

Υλικά
6 αυγά
250 γρ.ζάχαρη
170 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μπέικιν παουντερ
2 βανιλλίνες

Εκτέλεση
Χτυπάς τ’αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν 5 λεπτά στο μίξερ. Βάλε τη βανίλια το αλεύρι και το μπέικιν. Με μαριζ ανακάτεψε απαλά από κάτω προς τα πάνω. Βάλε το μείγμα σε ταψάκι 24 εκατοστων καλά βουτυρωμένο και ψήσε στους 180°C σε προθέρμασμενο φούρνο για 25-30 λεπτά! Άφησε να κρυώσει καλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...