Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

❣️ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑ 🍬 🍫

Δε θα πω πολλά. Γιατί τα λόγια είναι χρήμα, είναι χρόνος και βασικά τα λόγια είναι περιττά ρε παιδί μου σ αυτό το γλυκό! Υπερλατρεύω τη σοκολάτα, αγαπώ το σουφλέ... Δηλώνω υπεύθυνα, ότι αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου αν κι εσύ νιώθεις ότι νιώθω! Μη πω τώρα ότι αν θέλεις κάνεις την καραμέλα αλατισμένη!





Υλικά
2 σοκολάτες με γέμιση καραμέλα
100 γρ. μαργαρίνη
4 αυγά
3 κ.σ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί, λιώνεις τις σοκολάτες μαζί με τη μαργαρίνη. Χτύπησε τα αυγά με την ζάχαρη καλά μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσει το μείγμα! Έπειτα ένωσε τα αυγά και το μείγμα της σοκολάτας ανακάτεψε και ρίξε το αλεύρι. Εγώ το έβαλα σε ταψάκι 22 εκ. και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά. Αλλιώς μοίρασε σε μπολάκια για σουφλέ ή σε φορμάκια για κέικ ψήσε στην ίδια θερμοκρασία για 10-12 λεπτά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια