Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυροκροκέτες με 2 υλικά

Μετά από ένα μήνα απουσίας επιστρέψαμε δυναμικά με την πιο απλή συνταγή που αρέσει, σχεδόν, σε όλους!


Υλικά
300 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα
2 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα τυριά (εγώ εδώ έβαλα μόνο γκούντα αν θέλεις προσθέτεις και κάτι άλλο ή ένα μιξ τυριών για περισσότερη γεύση) με τα ασπράδια. Μόλις γίνουν ένα μείγμα πλάσε σε μπαλάκια. Βγαίνουν περίπου δέκα. Τηγανισε σε ΚΑΥΤΌ λάδι για 2-3 λεπτά να ροδίσουν! ΜΗΝ τα ανακατεύεις γιατί θα κολλήσουν. Το μυστικό είναι ενα το λάδι να καίει! Έτσι μόλις μπουν μέσα θα πάρουν χρώμα και θα είναι έτοιμα χωρίς να χρειαστούν περισσότερα υλικά συνεπώς και έξτρα θερμίδες! Τι; γελάς για τις θερμίδες και το τηγανιτό τυρί; Οξύμωρο;; Δοκίμασε την συνταγή με λάιτ τυράκι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια