Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυροκροκέτες με 2 υλικά

Μετά από ένα μήνα απουσίας επιστρέψαμε δυναμικά με την πιο απλή συνταγή που αρέσει, σχεδόν, σε όλους!


Υλικά
300 γραμμάρια κίτρινα τυριά τριμμένα
2 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα τυριά (εγώ εδώ έβαλα μόνο γκούντα αν θέλεις προσθέτεις και κάτι άλλο ή ένα μιξ τυριών για περισσότερη γεύση) με τα ασπράδια. Μόλις γίνουν ένα μείγμα πλάσε σε μπαλάκια. Βγαίνουν περίπου δέκα. Τηγανισε σε ΚΑΥΤΌ λάδι για 2-3 λεπτά να ροδίσουν! ΜΗΝ τα ανακατεύεις γιατί θα κολλήσουν. Το μυστικό είναι ενα το λάδι να καίει! Έτσι μόλις μπουν μέσα θα πάρουν χρώμα και θα είναι έτοιμα χωρίς να χρειαστούν περισσότερα υλικά συνεπώς και έξτρα θερμίδες! Τι; γελάς για τις θερμίδες και το τηγανιτό τυρί; Οξύμωρο;; Δοκίμασε την συνταγή με λάιτ τυράκι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...