Υλικά
1 μισόκιλο καρβελάκι ψωμί
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
3 φέτες ζαμπόν
1 πιπεριά σε ροδέλες
1 ντομάτα σε φέτες
Λίγο μουστάρδα
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 μισόκιλο καρβελάκι ψωμί
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
3 φέτες ζαμπόν
1 πιπεριά σε ροδέλες
1 ντομάτα σε φέτες
Λίγο μουστάρδα
1 κ.σ. τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Όπως σου είπα τα υλικά είναι στα δικά μου πλαίσια και αυτά που μου περίσσεψαν από άλλη συνταγή. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: με ένα μαχαίρι έκοψα το πάνω μέρος του ψωμιού και έβγαλα όλη την ψίχα.
Όπως σου είπα τα υλικά είναι στα δικά μου πλαίσια και αυτά που μου περίσσεψαν από άλλη συνταγή. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: με ένα μαχαίρι έκοψα το πάνω μέρος του ψωμιού και έβγαλα όλη την ψίχα.
Άπλωσα το τυρί κρέμα και από πάνω έριξα το γκούντα. Έβαλα τις πιπεριές, το ζαμπόν και την φέτες της ντομάτας, έριξα λίγο μουστάρδα και το έβαλα να ψηθεί, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στους 180°C για ένα τέταρτο περίπου να λιώσει το τυρί καλά και το ψωμί να γίνει τραγανό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου