Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πίτσα "Σκεπαστή" Μέσα Σε Ψωμί Εύκολη και Γρήγορη


Φυσικά ναι όλες οι συνταγές είναι εύκολες και γρήγορες αρκεί να διαθέτεις τα υλικά σπίτι σου! Κι αυτή έτσι είναι έχει όλα τα υλικά μιας πίτσας περίπου και προέκυψε από ότι μου περίσσεψε από μια ζαμπονοτυρόπιτα που είχα ξεκινήσει να φτιάξω! Αυτό δε σημαίνει πως δεν έγινε πολύ ωραίο το αντίθετο μάλιστα κάνεις δε περίμενε το αποτέλεσμα!!! Εσύ αν έχεις παιδάκια η περιμένεις κόσμο μπορείς να το φτιάξεις με πιο μεγάλο ψωμί και να προσθέσεις περισσότερα υλικά!







Υλικά
1 μισόκιλο καρβελάκι ψωμί
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
3 φέτες ζαμπόν
1 πιπεριά σε ροδέλες
1 ντομάτα σε φέτες
Λίγο μουστάρδα
1 κ.σ. τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Όπως σου είπα τα υλικά είναι στα δικά μου πλαίσια και αυτά που μου περίσσεψαν από άλλη συνταγή. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: με ένα μαχαίρι έκοψα το πάνω μέρος του ψωμιού και έβγαλα όλη την ψίχα.

 Άπλωσα το τυρί κρέμα και από πάνω έριξα το γκούντα. Έβαλα τις πιπεριές, το ζαμπόν και την φέτες της ντομάτας, έριξα λίγο μουστάρδα και το έβαλα να ψηθεί, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στους 180°C για ένα τέταρτο περίπου να λιώσει το τυρί καλά και το ψωμί να γίνει τραγανό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια