Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φέτα σε φύλλο/Wraped feta cheese on dough




👉🏽Υλικά (4)
200 γρ φέτα σε κομμάτια των 50 γραμμαρίων
4 φύλλα κρούστας
Ελαιόλαδο
👉🏽Materials (4)
200 g feta in pieces of 50 grams
4 crust leaves
Olive oil

👉🏽Εκτέλεση
Η ιστορία έχει ως εξής: τυλίγεις ένα κομμάτι φέτας μέσα σε φύλλο κρούστας, τηγανίζεις σε ζεστό λάδι για λίγα λεπτά. Αν σου αρέσει πρόσθεσε μέλι και σουσάμι!
👉🏽Procedure
The story is as follows: wrap a piece of feta cheese into a dough sheet, fry in hot oil for a few minutes. If you want add honey and sesame seeds. It is common in Greece, it fits with feta cheese.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια