Οι τούρτες μου αρέσουν πολύ! Η δημιουργία τους κυρίως με γοητεύει γιατί ξεκινώντας από μερικά παντεσπάνια και λίγα υλικά καταλήγεις και φτιάχνεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!
Υλικά
1 δόση για το παντεσπάνι
2 καραμελωμένα ζαχαρούχα γάλατα (υπάρχει έτοιμο στα μάρκετ)
100 γρ. γάλα
10 γρ. ζελατίνη σκόνη
500 γρ. κρέμα γάλακτος
Σταγόνες σοκολάτας για το στόλισμα
1 δόση για το παντεσπάνι
2 καραμελωμένα ζαχαρούχα γάλατα (υπάρχει έτοιμο στα μάρκετ)
100 γρ. γάλα
10 γρ. ζελατίνη σκόνη
500 γρ. κρέμα γάλακτος
Σταγόνες σοκολάτας για το στόλισμα
Εκτέλεση
Φτιάξε το παντεσπάνι όπως λέει η συνταγή. Ζέστανε λίγο το γάλα. Ρίξε την ζελατίνη μέσα στο γαλα ανακάτεψε καλά και ανέμιξε σε ενα μπολ, με το καραμελωμένο γάλα μέσα και άφησε στην άκρη να κρυώσει. Χτύπησε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Μόλις γίνει, ρίξε σιγά σιγά το άλλο καραμελωμένο γάλα. Άπλωσε ανάμεσα από τα παντεσπάνια. Από πάνω περίχυσε με το μείγμα που είχες κάνει, της ζελατίνης με το γάλα και το ζαχαρούχο. Βάλε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Φτιάξε το παντεσπάνι όπως λέει η συνταγή. Ζέστανε λίγο το γάλα. Ρίξε την ζελατίνη μέσα στο γαλα ανακάτεψε καλά και ανέμιξε σε ενα μπολ, με το καραμελωμένο γάλα μέσα και άφησε στην άκρη να κρυώσει. Χτύπησε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Μόλις γίνει, ρίξε σιγά σιγά το άλλο καραμελωμένο γάλα. Άπλωσε ανάμεσα από τα παντεσπάνια. Από πάνω περίχυσε με το μείγμα που είχες κάνει, της ζελατίνης με το γάλα και το ζαχαρούχο. Βάλε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου