Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκολατάκια με 3 υλικά

Συνταγή τόσο εύκολη και οικονομική που θα σε ξετρελάνει. Λιώνουν στο στόμα και είναι τέλεια!




Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
50γρ μαργαρίνη
30γρ κακάο
Εκτέλεση:
Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά. Ανακατεύεις καλά και περιμένεις λίγο να πήξει. Τραβάς από την φωτιά και αδειάζεις το μείγμα σε ένα μπολ άλλο, (για να μην συνεχίσει να ψήνεται. Το βάζεις στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί καλά και το αφήνεις μια ώρα. Έπειτα με ένα κουταλάκι, για να σε βοηθάει να είναι στο ίδιο μέγεθος, παίρνεις από το μείγμα και το πλάθεις μπαλάκι με τα χέρια σου. Τα διακοσμείς όπως θέλεις!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια