Αυτά τα γλυκά που φτιάχνω τελευταία... Χωρίς όνομα, χωρίς ταυτότητα, οικονομικά, εύκολα και πολύ νόστιμα! Άλλο ένα λοιπόν προσθέτω σήμερα στην λίστα μου σ αυτά τα γλυκάκια!
Υλικά
1 κρέμα γάλακτος
500 γρ. γάλα
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
1 πακέτο σαβαγιάρ
50 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Στρώσε τα σαβαγιάρ σε ένα πυρέξ. Μέσα σε ένα κατσαρολάκι ρίξε το γάλα την ζάχαρη το κορν φλάουρ και ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί. Βάλε σε σιγανή φωτιά και ανακάτευε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις την κατεβάσεις από την φωτιά πρόσθεσε το μισό φακελάκι ζελέ μέσα και ανακάτεψε λίγο. Βάλε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ και ανακάτεψε καλά! Χτύπησε την κρέμα γάλακτος με το υπόλοιπο ζελέ σε σαντιγί. Και αφού κρυώσει η άλλη κρέμα του γλυκού άπλωσε από πάνω. Άσε να σταθεί στο ψυγείο μια ώρα και σέρβιρε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου