Αν σου αρέσει η σοκολάτα έχω ένα πόιντ, αν πάλι σ αρέσουν και τα κέικ έχω ένα δεύτερο! Η αλήθεια είναι ότι φτιάχτηκε κατά λάθος! Αλλά θα είναι τα ωραία, τα τυχαία!
150 γρ. σοκολάτα (ψιλοκομμένη)
225 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
225 γρ. ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
2 βανίλιες
100 γρ. καρύδια τριμμένα
80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
20 κακάο
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Βούτυρο και κακάο για τη φόρμα
Υλικά
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτύπησε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν. Πρόσθεσε ένα ένα τα αυγά μέσα σταδιακά. Βαλε το αλάτι και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε για λίγο να ομογενοποιηθούν. Ρίξε το μείγμα σε βούτυρο-κακαομενο (δεν υπάρχει τέτοια λέξη) ταψί 22 εκατοστών και ψήσε για 40-45 λεπτά!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου