Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τσιζζζκέικ" παγωτό



Υλικά

1 μείγμα για παγωτό φράουλα 

600 γρ. κρέμα γάλακτος 

200 γρ. τυρί κρέμα 

1 πακέτο μπισκότα 

100 γρ. μαργαρίνη 


Εκτέλεση 

Λιώσε τη μαργαρίνη. Τρίψε τα μπισκότα και ρίξε την μαργαρίνη μέσα ανακάτεψε καλά και στρώσε σε μια φόρμα 22 εκατοστών. Φτιάξε το παγωτό αλλά αντι για γάλα βάλε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Ρίξε από πάνω στην βάση και πάγωσε για δύο ώρες στην κατάψυξη. Σέρβιρε με σιρόπι φράουλας ή ότι άλλο σ αρέσει!  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια