Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τσιζζζκέικ" παγωτό



Υλικά

1 μείγμα για παγωτό φράουλα 

600 γρ. κρέμα γάλακτος 

200 γρ. τυρί κρέμα 

1 πακέτο μπισκότα 

100 γρ. μαργαρίνη 


Εκτέλεση 

Λιώσε τη μαργαρίνη. Τρίψε τα μπισκότα και ρίξε την μαργαρίνη μέσα ανακάτεψε καλά και στρώσε σε μια φόρμα 22 εκατοστών. Φτιάξε το παγωτό αλλά αντι για γάλα βάλε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Ρίξε από πάνω στην βάση και πάγωσε για δύο ώρες στην κατάψυξη. Σέρβιρε με σιρόπι φράουλας ή ότι άλλο σ αρέσει!  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...