Υλικά
1 μείγμα για παγωτό φράουλα
600 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. τυρί κρέμα
1 πακέτο μπισκότα
100 γρ. μαργαρίνη
Εκτέλεση
Λιώσε τη μαργαρίνη. Τρίψε τα μπισκότα και ρίξε την μαργαρίνη μέσα ανακάτεψε καλά και στρώσε σε μια φόρμα 22 εκατοστών. Φτιάξε το παγωτό αλλά αντι για γάλα βάλε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Ρίξε από πάνω στην βάση και πάγωσε για δύο ώρες στην κατάψυξη. Σέρβιρε με σιρόπι φράουλας ή ότι άλλο σ αρέσει!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου