Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μους βανίλιας/σοκολάτας

Και ναι όπως κατάλαβες μου περίσσεψαν  χωνάκια απ την προηγούμενη συνταγή με το κέικ. Έτσι αποφάσισα να τα αξιοποιήσω!


Υλικά
1 κρέμα γάλακτος
1 βανιλλίνη
250 γρ. πραλίνα
10 χωνάκια
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας τριμμένα

Εκτέλεση
Χτύπησε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί με την βανιλλίνη. Έπειτα χώρισε σε δύο μέρη. Τρίψε τα μπισκότα καλά! Μοίρασε την μισή σαντιγί στα χωνάκια, ρίξε λίγο μπισκότο τριμμένο από πάνω. Βάλε όλη την πραλίνα στην υπόλοιπη μισή σαντιγί. Χτυπά καλά με το μίξερ και επαναλάβετε το μοίρασμα. Πασπάλισε με το υπόλοιπο μπισκότο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια