Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκομπουκίτσες

Το λες και μπουκιές κόλασης! Εύκολο γλυκάκι είναι και σαν αποτέλεσμα πολύ νόστιμο και δυνατό! Φτιάξε και δες μόνος σου πόσο υπεροχοκαταπληκτικοπεντανόστιμο ειναι! Άσε να κρυώσει και φάε τα πιο μοναδικά, φουλ σοκολατένια, χομέιντ σοκολατάκια!

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κουβερτούρα 65%
200 γρ. γάλα
30 γρ. βούτυρο
1 Βανιλλίνη
Κακάο για τον στολισμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλόκοψε καλά την κουβερτούρα και μαζί με το βούτυρο και τη βανιλλίνη μέσα στο μούλτι (για να είναι πιο εύκολη  η ανάμειξη του γλυκού). Ζέστανε το γάλα  και ρίξε μέσα στο μούλτι! Χτύπα να ομογενοποιηθεί το μείγμα! Ανακάτεψε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και μόλις αρχίσει να πήζει  βάλε σε κορνέ και άρχισε να κάνεις ροζέτες σε επίπεδη επιφάνεια με αντικολλητικό  χαρτί! Άφησε εκτός ψυγείου να σταθούν! Και πασπάλισε με κακάο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια