Το λες και μπουκιές κόλασης! Εύκολο γλυκάκι είναι και σαν αποτέλεσμα πολύ νόστιμο και δυνατό! Φτιάξε και δες μόνος σου πόσο υπεροχοκαταπληκτικοπεντανόστιμο ειναι! Άσε να κρυώσει και φάε τα πιο μοναδικά, φουλ σοκολατένια, χομέιντ σοκολατάκια!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κουβερτούρα 65%
200 γρ. γάλα
30 γρ. βούτυρο
1 Βανιλλίνη
Κακάο για τον στολισμό
300 γρ. κουβερτούρα 65%
200 γρ. γάλα
30 γρ. βούτυρο
1 Βανιλλίνη
Κακάο για τον στολισμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλόκοψε καλά την κουβερτούρα και μαζί με το βούτυρο και τη βανιλλίνη μέσα στο μούλτι (για να είναι πιο εύκολη η ανάμειξη του γλυκού). Ζέστανε το γάλα και ρίξε μέσα στο μούλτι! Χτύπα να ομογενοποιηθεί το μείγμα! Ανακάτεψε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και μόλις αρχίσει να πήζει βάλε σε κορνέ και άρχισε να κάνεις ροζέτες σε επίπεδη επιφάνεια με αντικολλητικό χαρτί! Άφησε εκτός ψυγείου να σταθούν! Και πασπάλισε με κακάο!
Ψιλόκοψε καλά την κουβερτούρα και μαζί με το βούτυρο και τη βανιλλίνη μέσα στο μούλτι (για να είναι πιο εύκολη η ανάμειξη του γλυκού). Ζέστανε το γάλα και ρίξε μέσα στο μούλτι! Χτύπα να ομογενοποιηθεί το μείγμα! Ανακάτεψε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και μόλις αρχίσει να πήζει βάλε σε κορνέ και άρχισε να κάνεις ροζέτες σε επίπεδη επιφάνεια με αντικολλητικό χαρτί! Άφησε εκτός ψυγείου να σταθούν! Και πασπάλισε με κακάο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου