Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Homemade greek gyros (souvlaki) !!!

Undoubtedly the most popular Greek street (junk) food! Everyone likes! The truth is that compared to other foods of the "street" is the healthiest! But why not do home? It is very easy so you know and what you eat and what you give to your children!
So this is my favorite recipe! The most basic is the piece of meat you use. Immediately after the marinade but also materials that compositions at the end of your own homemade gyros!
Materials
1 kg of pork (from the neck) cut into very thin slices
Marinade 100g. olive oil
1 tbsp oregano
1 tbsp thyme
1 tbsp sweet paprika
4 tbsp spicy mustard
1 onion
1 small glass of red wine
Salt and pepper
Implementation
Mix all the ingredients of marinade in a bowl, Apart from salt because it will shake the meat. Enter into the meat cut into thin slices. Let it marinate for 1-2 hours in the refrigerator. After-layer turn the slices of meat on a grill and salting them. Put the rack inside a baking pan so that dripping fat meat and add 1 cup of water into the pan. Bake in a preheated oven (ideally in air) at 180oC for 1 hour and 30 minutes. Take the meat out of the oven let it stand for some time and the cut out in very thin pieces. Served in baked pies (pitas for souvlaki) that you want to escort! Look after your materials to be fresh to take off the taste!
To serve:
Baked (souvlaki) pies, cut onions into thin slices with parsley, olive oil, paprika, tomatoes cut into slices, yogurt with paprika, spicy mustard, tzatziki or cream beetroot with garlic!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...