Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Vanilla or Chocolate Biscuits

Materials
300 g. sugar
300 g. margarine or butter (room temperature)
550-600 g. flour
120 g. Orange juice
50 g. cognac
50 g. milk
2 eggs
zest of 2 oranges
2 vanilla
1/2 tsp baking soda
1/2 tsp baking powder
1 pinch of salt
Implementation
Preheat oven to 180 degrees.
Put the margarine and sugar in mixer and beat with the whisk until fluffy well for about 10 minutes.
Then slowly throw the remaining ingredients.
He kept hitting with mixer or fermetation with hands to incorporate all the ingredients.
To make a dough soft and pliable.
Put into the bowl in the refrigerator for 30 minutes to cool the dough!
Divided the dough into balls and opened in thick sheets one hundredth with floured surface or between two baking papers.
Cut in that shape you want! Remember that only the smaller are both less baking need.
Put biscuits in baking paper. Let distance between them.
If you like me (large circles) bake in preheated oven for 15-20 minutes.
TIP
In the same way, but adding 50 grams of cocoa and removing 50 grams of flour, do chocolate biscuits!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...