Αυτή τη ζυμη κατά βαση τη χρησιμοποιείς για να κάνεις γλυκά πιτάκια, γεμιστά μεπραλίνα, μαρμελάδα ή φρούτα! Όμως δεν είναι τόσο γλυκειά και ταιριάζει σε πιτάκια με ανθότυρο!
Υλικά
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι sprite
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι sprite
½ ποτήρι ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Βάζεις μαζί όλα τα υλικά της ζύμης και φτιάχνεις μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή και αρκετά απαλή. Ψήσε ανάλογα με το μέγεθος και την γέμιση! Ψήστε μέχρι να χρυσίσουν! Αν η γέμισή σου είναι πιο υγρή ψήσε σε χαμηλότερη θερμοκρασία περίπου 170 βαθμούς!
Βάζεις μαζί όλα τα υλικά της ζύμης και φτιάχνεις μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή και αρκετά απαλή. Ψήσε ανάλογα με το μέγεθος και την γέμιση! Ψήστε μέχρι να χρυσίσουν! Αν η γέμισή σου είναι πιο υγρή ψήσε σε χαμηλότερη θερμοκρασία περίπου 170 βαθμούς!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου