Το ποστ της Κυριακής... Τι άλλο;;; Κεφτεδάκια! Αυτή τη φορά όμως λίγο πιο ιδιαιτέρα για να κάνουν το τραπέζι σου πιο ξεχωριστό! Γεμιστά με φέτα! Αρωματικά κι αφράτα! Μυστικό για σένα και μόνο... (δυόσμος-φέτα σημειώσατε x) !
Υλικά
300 γρ. κιμά χοιρινό
100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί τριμμένη στο μούλτι
300 γρ. κιμά χοιρινό
100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί τριμμένη στο μούλτι
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
10 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλατοπίπερο
100 γρ. φέτα σε μικρά κυβάκια
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα! Ζύμωσε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα! Άσε στο ψυγείο για μία ώρα να “δέσουν” τα υλικά! Έπειτα πλάσε μπαλάκια περίπου σε μέγεθος ενός καρυδιού, κάνε μία τρύπα με το δάχτυλό σου, βάλε ένα μικρό κομματάκι φέτα, πλάσε απαλά κι επανάλαβε για τον υπόλοιπο κιμά! Τηγάνισε τους κεφτέδες σε ηλιέλαιο!
Σ’ ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα! Ζύμωσε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα! Άσε στο ψυγείο για μία ώρα να “δέσουν” τα υλικά! Έπειτα πλάσε μπαλάκια περίπου σε μέγεθος ενός καρυδιού, κάνε μία τρύπα με το δάχτυλό σου, βάλε ένα μικρό κομματάκι φέτα, πλάσε απαλά κι επανάλαβε για τον υπόλοιπο κιμά! Τηγάνισε τους κεφτέδες σε ηλιέλαιο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου