Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κεφτεδάκια γεμιστά με φέτα!

Το ποστ της Κυριακής... Τι άλλο;;; Κεφτεδάκια!  Αυτή τη φορά όμως λίγο πιο ιδιαιτέρα για να κάνουν το τραπέζι σου πιο ξεχωριστό! Γεμιστά με φέτα! Αρωματικά κι αφράτα! Μυστικό για σένα και μόνο... (δυόσμος-φέτα σημειώσατε x) !
Υλικά
300 γρ. κιμά χοιρινό
100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί τριμμένη στο μούλτι

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
10 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλατοπίπερο
100 γρ. φέτα σε μικρά κυβάκια
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα! Ζύμωσε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα! Άσε στο ψυγείο για μία ώρα να “δέσουν” τα υλικά! Έπειτα πλάσε μπαλάκια περίπου σε μέγεθος ενός καρυδιού, κάνε μία τρύπα με το δάχτυλό σου, βάλε ένα μικρό κομματάκι φέτα, πλάσε απαλά κι επανάλαβε για τον υπόλοιπο κιμά! Τηγάνισε τους κεφτέδες σε ηλιέλαιο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...