Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κεφτεδάκια γεμιστά με φέτα!

Το ποστ της Κυριακής... Τι άλλο;;; Κεφτεδάκια!  Αυτή τη φορά όμως λίγο πιο ιδιαιτέρα για να κάνουν το τραπέζι σου πιο ξεχωριστό! Γεμιστά με φέτα! Αρωματικά κι αφράτα! Μυστικό για σένα και μόνο... (δυόσμος-φέτα σημειώσατε x) !
Υλικά
300 γρ. κιμά χοιρινό
100 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί τριμμένη στο μούλτι

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
10 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλατοπίπερο
100 γρ. φέτα σε μικρά κυβάκια
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα! Ζύμωσε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα! Άσε στο ψυγείο για μία ώρα να “δέσουν” τα υλικά! Έπειτα πλάσε μπαλάκια περίπου σε μέγεθος ενός καρυδιού, κάνε μία τρύπα με το δάχτυλό σου, βάλε ένα μικρό κομματάκι φέτα, πλάσε απαλά κι επανάλαβε για τον υπόλοιπο κιμά! Τηγάνισε τους κεφτέδες σε ηλιέλαιο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια