Η κλασσική γεύση της ελληνικής κουζίνας και ένα διαφορετικό στήσιμο που θα εντυπωσιάσει! Φαίνεται περίπλοκο όμως είναι πολύ απλό, εύκολο και γρήγορο!
Υλικά
1 ντομάτα
1 αγγούρι
1 ντομάτα
1 αγγούρι
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
Αλάτι και ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψε το αγγούρι κατά μήκος! Βγάλε μια λεπτή φέτα αγγουριου κατά μήκος του αγγουριού με ένα μικρό μαχαίρι! Τύλιξέ το και στις άκρες που ενώνονται βάλε ένα κομματάκι οδοντογλύφιδας (προσοχή μετά στο φάγωμα να το αφαιρέσεις). Πλέον τα βήματα είναι γνωστά! Κόψε την ντοματα σε κύβους, το αγγούρι πιπεριά και κρεμμύδι σε ροδέλες! Στόλισε με ελιές και φέτα αν θέλεις! Πασπάλισε με αλάτι. Ράντισε με ελαιόλαδο κι έτοιμη!
Κόψε το αγγούρι κατά μήκος! Βγάλε μια λεπτή φέτα αγγουριου κατά μήκος του αγγουριού με ένα μικρό μαχαίρι! Τύλιξέ το και στις άκρες που ενώνονται βάλε ένα κομματάκι οδοντογλύφιδας (προσοχή μετά στο φάγωμα να το αφαιρέσεις). Πλέον τα βήματα είναι γνωστά! Κόψε την ντοματα σε κύβους, το αγγούρι πιπεριά και κρεμμύδι σε ροδέλες! Στόλισε με ελιές και φέτα αν θέλεις! Πασπάλισε με αλάτι. Ράντισε με ελαιόλαδο κι έτοιμη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου