Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χωριάτικη σαλάτα αλλιώς!

Η κλασσική γεύση της ελληνικής κουζίνας και ένα διαφορετικό στήσιμο που θα εντυπωσιάσει! Φαίνεται περίπλοκο όμως είναι πολύ απλό, εύκολο και γρήγορο!
Υλικά
1 ντομάτα
1 αγγούρι

1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
Αλάτι και ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψε το αγγούρι κατά μήκος! Βγάλε μια λεπτή φέτα αγγουριου κατά μήκος του αγγουριού με ένα μικρό μαχαίρι! Τύλιξέ το και στις άκρες που ενώνονται βάλε ένα κομματάκι οδοντογλύφιδας (προσοχή μετά στο φάγωμα να το αφαιρέσεις). Πλέον τα βήματα είναι γνωστά! Κόψε την ντοματα σε κύβους, το αγγούρι πιπεριά και κρεμμύδι σε ροδέλες! Στόλισε με ελιές και φέτα αν θέλεις! Πασπάλισε με αλάτι. Ράντισε με ελαιόλαδο κι έτοιμη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια