Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραγανές πανσετομπουκίτσες

Υλικά
3 πανσέτες
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λεμόνι
Αλάτι και Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μεταξύ τους εκτός από το ηλιέλαιο, που έχουμε για το τηγάνισμα. Άφησε το κρέας στην μαρινάδα για τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο! Σε ένα τηγάνι ζέστανε το ηλιέλαιο. Κόψε τις πανσέτες σε μέγεθος ενός δακτύλου και ρίξε στο ζεστό λάδι! Τηγάνισε για 5 λεπτά, βγάλε με τρυπιτή κουτάλα και άσε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να πάρει τα πολλά λάδια! Σέρβιρε με λάιμ ή λεμόνι και κρασάκι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...