Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραγανές πανσετομπουκίτσες

Υλικά
3 πανσέτες
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λεμόνι
Αλάτι και Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μεταξύ τους εκτός από το ηλιέλαιο, που έχουμε για το τηγάνισμα. Άφησε το κρέας στην μαρινάδα για τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο! Σε ένα τηγάνι ζέστανε το ηλιέλαιο. Κόψε τις πανσέτες σε μέγεθος ενός δακτύλου και ρίξε στο ζεστό λάδι! Τηγάνισε για 5 λεπτά, βγάλε με τρυπιτή κουτάλα και άσε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να πάρει τα πολλά λάδια! Σέρβιρε με λάιμ ή λεμόνι και κρασάκι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια