Υλικά
3 πανσέτες
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λεμόνι
Αλάτι και Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μεταξύ τους εκτός από το ηλιέλαιο, που έχουμε για το τηγάνισμα. Άφησε το κρέας στην μαρινάδα για τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο! Σε ένα τηγάνι ζέστανε το ηλιέλαιο. Κόψε τις πανσέτες σε μέγεθος ενός δακτύλου και ρίξε στο ζεστό λάδι! Τηγάνισε για 5 λεπτά, βγάλε με τρυπιτή κουτάλα και άσε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να πάρει τα πολλά λάδια! Σέρβιρε με λάιμ ή λεμόνι και κρασάκι!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου