Υλικά
1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες
3 πιπεριές πράσινες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρό κουτάκι μπύρα
1 κ.γλ. κόκκους πιπεριών
Ελαιόλαδο
Αλάτι & Ρίγανη
Εκτέλεση
Κόψε το κρέας σε μικρά κομμάτια! Βάλε το λάδι σε ένα τηγάνι ή γουόκ. Στο μούλτι ρίξε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και πολτοποίησέ τα! Όταν ζεσταθεί το ελαιόλαδο, ρίξε προσεκτικά τα κομμάτια του κρέατος και σόταρε σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα. Έπειτα βάλε τον πολτό και σοτάρισέ τον καλά! Σβήσε με την μπύρα κι άφησε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίξε τους κόκκους των πιπεριών και λίγο νερό αν χρειάζεται! Άσε για 15-20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσει! Σερβίρεις ζεστό το φαγητό με φρυγανισμένο ψωμάκι και λευκό κρασί!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου