Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Υλικά
1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες
3 πιπεριές πράσινες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρό κουτάκι μπύρα
1 κ.γλ. κόκκους πιπεριών
Ελαιόλαδο
Αλάτι & Ρίγανη

Εκτέλεση
Κόψε το κρέας σε μικρά κομμάτια! Βάλε το λάδι σε ένα τηγάνι ή γουόκ. Στο μούλτι ρίξε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και πολτοποίησέ τα! Όταν ζεσταθεί το ελαιόλαδο, ρίξε προσεκτικά τα κομμάτια του κρέατος και σόταρε σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα. Έπειτα βάλε τον πολτό και σοτάρισέ τον καλά! Σβήσε με την μπύρα κι άφησε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίξε τους κόκκους των πιπεριών και λίγο νερό αν χρειάζεται! Άσε για 15-20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να  σιγοβράσει! Σερβίρεις ζεστό το φαγητό με φρυγανισμένο ψωμάκι και λευκό κρασί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...