Σε δέκα λεπτά έχεις έτοιμη απόλυτη σκορδοψωμένια πίτσα χωρίς ζύμες με ψωμί!
Υλικά
1 φρατζόλα ψωμί
200 γρ. γκούντα τριμμένα
100 γρ. πάριζα τριμμένη
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. κέτσαπ
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο λιωμένη
Εκτέλεση
Σοτάρισε τα μανιτάρια με τις πιπεριές να μαραθούν λίγο! Κόψε τις δύο άκρες του ψωμιού! Ανακάτεψε το κέτσαπ, το τυρί, την πάριζα, τα μανιτάρια και την πιπεριά! Βγάλε, με ένα μαχαίρι ή το χέρι σου όλη την ψίχα του ψωμιού και γέμισε με το μείγμα το ψωμάκι! Τοποθέτησε το ψωμί σε ταψί με λαδόκολλα. Ανακάτεψε το λιωμένο σκόρδο με το ελαιόλαδο και ράντισε το ψωμί! Ψήσε για δέκα λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κι έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου