Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιτσόψωμο γεμιστό

Σε δέκα λεπτά έχεις έτοιμη απόλυτη σκορδοψωμένια πίτσα χωρίς ζύμες με ψωμί!

Υλικά
1 φρατζόλα ψωμί
200 γρ. γκούντα τριμμένα
100 γρ. πάριζα τριμμένη
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. κέτσαπ
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο λιωμένη

Εκτέλεση
Σοτάρισε τα μανιτάρια με τις πιπεριές να μαραθούν λίγο! Κόψε τις δύο άκρες του ψωμιού! Ανακάτεψε το κέτσαπ, το τυρί, την πάριζα, τα μανιτάρια και την πιπεριά! Βγάλε, με ένα μαχαίρι ή το χέρι σου όλη την ψίχα του ψωμιού και γέμισε με το μείγμα το ψωμάκι! Τοποθέτησε το ψωμί σε ταψί με λαδόκολλα. Ανακάτεψε το λιωμένο σκόρδο με το ελαιόλαδο και ράντισε το ψωμί! Ψήσε για δέκα λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια