Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιτσόψωμο γεμιστό

Σε δέκα λεπτά έχεις έτοιμη απόλυτη σκορδοψωμένια πίτσα χωρίς ζύμες με ψωμί!

Υλικά
1 φρατζόλα ψωμί
200 γρ. γκούντα τριμμένα
100 γρ. πάριζα τριμμένη
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. κέτσαπ
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο λιωμένη

Εκτέλεση
Σοτάρισε τα μανιτάρια με τις πιπεριές να μαραθούν λίγο! Κόψε τις δύο άκρες του ψωμιού! Ανακάτεψε το κέτσαπ, το τυρί, την πάριζα, τα μανιτάρια και την πιπεριά! Βγάλε, με ένα μαχαίρι ή το χέρι σου όλη την ψίχα του ψωμιού και γέμισε με το μείγμα το ψωμάκι! Τοποθέτησε το ψωμί σε ταψί με λαδόκολλα. Ανακάτεψε το λιωμένο σκόρδο με το ελαιόλαδο και ράντισε το ψωμί! Ψήσε για δέκα λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κι έτοιμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...