Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φαρφάλε με λουκάνικα

Υλικά
1 πακέτο φαρφάλε (φιογκάκια)
300 γρ. λουκάνικο με πορτοκάλι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 φρέσκια ντομάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση
Βράσε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό! Σε ένα τηγάνι βάλε λίγο ελαιόλαδο και άσε να ζεσταθεί. Ψιλόκοψε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ξερό κρεμμύδι! Πέρασε την ντομάτα από το μούλτι να γίνει πολτός! Ρίξε το λουκάνικο και το κρεμμύδι στο τηγάνι και σοτάρισέ το καλά να πάρει χρώμα! Πρόσθεσε τον πολτό φρέσκιας ντομάτας, αλατοπιπέρωσε, ανακάτεψε και άσε δέκα λεπτά να μαγειρευτεί! Ρίξε στο τηγάνι τα μακαρόνια με τρυπητή κουτάλα, αφού βράσουν, και ανακάτεψε καλά! Ψιλόκοψε το φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπάλισε το φαγητό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια