Υλικά
1 πακέτο φαρφάλε (φιογκάκια)
300 γρ. λουκάνικο με πορτοκάλι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 φρέσκια ντομάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι και Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράσε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό! Σε ένα τηγάνι βάλε λίγο ελαιόλαδο και άσε να ζεσταθεί. Ψιλόκοψε σε ροδέλες το λουκάνικο και το ξερό κρεμμύδι! Πέρασε την ντομάτα από το μούλτι να γίνει πολτός! Ρίξε το λουκάνικο και το κρεμμύδι στο τηγάνι και σοτάρισέ το καλά να πάρει χρώμα! Πρόσθεσε τον πολτό φρέσκιας ντομάτας, αλατοπιπέρωσε, ανακάτεψε και άσε δέκα λεπτά να μαγειρευτεί! Ρίξε στο τηγάνι τα μακαρόνια με τρυπητή κουτάλα, αφού βράσουν, και ανακάτεψε καλά! Ψιλόκοψε το φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπάλισε το φαγητό!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου