Υλικά
1 κιλό καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
Αλεύρι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι και Λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζεις τα καλαμαράκια, τα πλένεθς και τα κόβεις σε ροδέλες. Τα αλευρώνεις καλά, ένα-ένα και τα τινάζεις λίγο, να φύγει το περιττό αλεύρι. Ζεσταίνεις καλά μπόλικο λάδι, σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και τηγανίζεις λίγα καλαμαράκια για 2'-3'. Μόλις πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, με μια τρυπητή κουτάλα τα βγάζεις και τα αφήνεις σε απορροφητικό χαρτί. Αλατίζεις ρίχνεις λεμονάκι κι έτοιμα!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου