Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ταραμάς

Υλικά
150 γραμ. λευκό ταραμά
2 φέτες μουλιασμένο μπαγιάτικο ψωμί
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 – 500 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 2½ λεμόνια

Εκτέλεση
Σε μούλτι πολτοποιείς το κρεμμύδι μαζί με το λεμόνι και τον ταραμά. Στίψε το ψωμι και βάλτο κι αυτό, συνέχισε να χτυπάς. Στη συνέχεια προσθέτεις σιγά-σιγά το ελαιόλαδο σαν κορδόνι. Άσε μια ώρα στο ψυγείο να σταθεί.

ΤΙΡ
Αν είναι πολύ αραιή για σένα βάλε λίγη φρυγανιά τριμμένη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...