Υλικά
150 γραμ. λευκό ταραμά
2 φέτες μουλιασμένο μπαγιάτικο ψωμί
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 – 500 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 2½ λεμόνια
Εκτέλεση
Σε μούλτι πολτοποιείς το κρεμμύδι μαζί με το λεμόνι και τον ταραμά. Στίψε το ψωμι και βάλτο κι αυτό, συνέχισε να χτυπάς. Στη συνέχεια προσθέτεις σιγά-σιγά το ελαιόλαδο σαν κορδόνι. Άσε μια ώρα στο ψυγείο να σταθεί.
ΤΙΡ
Αν είναι πολύ αραιή για σένα βάλε λίγη φρυγανιά τριμμένη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου