Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

St. Valentine's Day

Σοκολατάκια καρδιές
Απαραίτητη προϋπόθεση για τα σοκολατάκια είναι λι θήκες σε σχήμα καρδιάς. Λιώνεις λευκή κουβερτούρα. Ρίχνεις τρούφα και καραμελάκια σε κόκκινο ροζ μωβ χρώμα. Προσθέτεις τη σοκολάτα λιωμένη και αφήνεις να παγώσουν. Η λευκή σοκολάτα αργεί μα παγώσει! Κάνε τα σοκολατάκια απ'την προηγούμενη μέρα!


Συνοδεία για το κρασάκι σας! Κόψε τα τυριά και τα αλλαντικά με τσέρκι καρδιά!


Φράουλες τι άλλο; Λιώνεις λευκή κουβερτούρα, βουτάς την φράουλα μέσα, ακουμπάς σε αντικολλητικό χαρτί να παγώσουν!


Φράουλες vol 2. Χάραξέ τες στα τέσσερα. Πάρε μία έτοιμη κρέμα στιγμής με τη γεύση που θες. Φτιάξε την και γέμισε τις φράουλες!


Φράουλες vol 3. Βούτηξέ τες μεσα σε πραλίνα και αμέσως σε τρούφα! Μπορείς και χρωματιστή! Τοποθέτησε ανάποδα στο πιάτο μη γίνει χαμός και γεμίσετε (καλο;) και τι πιο εύκολο;


Φράουλες vol έχασα το νούμερο! Το ιδιο με πριν απλά, με το μαχαιράκι βγάλε την ψύχα και γέμισε με πραλίνα!


Φρά... Λάθος! Πάστα καρδιά! Πάρε έτοιμο παντεσπάνι ή κέικ (εύκολα και γρήγορα προτείνουμε!) και κοψε με τσέρκι καρδιά. Χτύπα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί με λίγη άχνη ζάχαρη. Βάλε πάνω σ ένα παντεσπάνι σκέπασε με άλλο. Λιώσε λίγη σοκολάτα καο ρίξε απο πάνω.
*ΤΙΡ Πάνω στην σαντιγί μπορείς να ρίξεις χοντροκομμένους ξηρους καρπούς ή τριμμένη σοκολάτα. Στόλισε όπως θέλεις!


Ότι και να φτιάξεις, όπως και το κάνεις η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ναι, είναι μια ευκαιρία για να εκφράσεις την αγάπη σου και τον έρωτά σου για έναν άνθρωπο! Όμως μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα! Αναμενόμενο είναι να έχεις ή να κάνεις μια έκπληξη εκείνη τη μέρα, αλλά σκέψου την έκπληξη από το ταίρι σου να του εκφράσεις την αγάπη σου μια τυχαία μέρα! Όταν αγαπάς μια μέρα δεν σου φτάνει να το δείξεις! Χρειάζονται κι άλλες! Πάρα πολλές! Μην μένεις εκεί!



The Crrrispy 🍴

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια