Μεθυστικό γλυκό...
Υλικά
10 αχλάδια
500 ml κόκκινο γλυκό κρασί
200 γρ ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Εκτέλεση
Καθάρισε τα αχλάδια και βάλε τα σε μια κατσαρόλα με όλα τα υλικά! Βάλε να βράζουν σε μέτρια φωτιά χωρίς να κλείσεις με το καπάκι για 10 λεπτά. Έπειτα σκέπασε και άφησε να βράζουν μέχρι να μαλακώσουν καλά! Εξαρτάται από το μέγεθος και το πόσο ώριμα είναι! Σέρβιρε με παγωτό, τριμμένο μπισκότο, γιαούρτι και ότι άλλο θες!
ΤΙΡ
Κράτησε το κρασί για να το συμπληρώσεις σε αλλη γλυκιά συνταγή σου!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου