Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αχλάδια σε κόκκινο κρασί

Μεθυστικό γλυκό...

Υλικά
10 αχλάδια
500 ml κόκκινο γλυκό κρασί
200 γρ ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
1 αστεροειδή γλυκάνισο

Εκτέλεση
Καθάρισε τα αχλάδια και βάλε τα σε μια κατσαρόλα με όλα τα υλικά! Βάλε να βράζουν σε μέτρια φωτιά χωρίς να κλείσεις με το καπάκι για 10 λεπτά. Έπειτα σκέπασε και άφησε να βράζουν μέχρι να μαλακώσουν καλά! Εξαρτάται από το μέγεθος και το πόσο ώριμα είναι! Σέρβιρε με παγωτό, τριμμένο μπισκότο, γιαούρτι και ότι άλλο θες!

ΤΙΡ
Κράτησε το κρασί για να το συμπληρώσεις σε αλλη γλυκιά συνταγή σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...
283,202