Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκοπατατάκια

Ναι τα πατατάκια τα κλασσικά, τα αγαπημένα, σε συνδυασμό με τη λατρεμένη σοκολάτα! Έχουμε συνηθίσει τα γλυκά με  χοντρό αλάτι ή πιπέρι! Εδώ συνδιάζουμε δύο γεύσεις που αγαπάμε όλοι ή έστω οι περισσότεροι!

Υλικά
1 μέτριο σακουλάκι πατατάκια
100 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρι λιώνεις την κουβερτούρα και βουτάς το μισό πατατάκι μέσα. Αφήνεις σε αντικολλητικό χαρτί να παγώσουν! Δοκίμασε θα σε εκπλήξει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια