Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μακαρονόπιτσα

Βάση τα μακαρόνια και τα κλασσικά υλικά της πίτσας συνθέτουν ενα διαφορετικό πεντανόστιμο αποτέλεσμα που θα σε εκπλήξει!

Υλικά
500 γρ. σπαγγέτι βρασμένα
300 γρ. γκούντα τριμμένη
Αλλαντικά ψιλοκομμένα (μπέικον ζαμπόν σαλάμι)
1 φλ. γάλα
1 αυγό
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράσε τα μακαρόνια πέντε λεπτά λιγότερα απ'οσο αναγράφεται στην συσκευασία, σε αλατισμένο νερό! Χτύπα το γάλα με το αυγό, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Ανακάτεψε με τα μακαρόνια και βάλε στο ταψί του φούρνου! Ρίξε το τυρί και τα αλλαντικά στην επιφάνεια και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15-20 λεπτά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...