Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μακαρονόπιτσα

Βάση τα μακαρόνια και τα κλασσικά υλικά της πίτσας συνθέτουν ενα διαφορετικό πεντανόστιμο αποτέλεσμα που θα σε εκπλήξει!

Υλικά
500 γρ. σπαγγέτι βρασμένα
300 γρ. γκούντα τριμμένη
Αλλαντικά ψιλοκομμένα (μπέικον ζαμπόν σαλάμι)
1 φλ. γάλα
1 αυγό
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράσε τα μακαρόνια πέντε λεπτά λιγότερα απ'οσο αναγράφεται στην συσκευασία, σε αλατισμένο νερό! Χτύπα το γάλα με το αυγό, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Ανακάτεψε με τα μακαρόνια και βάλε στο ταψί του φούρνου! Ρίξε το τυρί και τα αλλαντικά στην επιφάνεια και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15-20 λεπτά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια