Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλυκά "αυγά"

Είναι ένα ωραίο και απλό τιπ για να στολίσεις τις τούρτες σου ή τα γλυκά σου!

Υλικά
100 γρ. Λευκή κουβερτούρα
10 m&ms κίτρινα

Εκτέλεση
Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρι. Ανακατεύεις να κρυώσει λίγο και βάζεις πάνω σε λαδόκολλα με ένα κουταλάκι του γλυκού να  πάρει το σχήμα του αυγού. Βάζεις πάνω ένα καραμελάκι και αφήνεις να παγώσουν τα γλυκά αυγουλάκια σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια