Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλυκά "αυγά"

Είναι ένα ωραίο και απλό τιπ για να στολίσεις τις τούρτες σου ή τα γλυκά σου!

Υλικά
100 γρ. Λευκή κουβερτούρα
10 m&ms κίτρινα

Εκτέλεση
Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρι. Ανακατεύεις να κρυώσει λίγο και βάζεις πάνω σε λαδόκολλα με ένα κουταλάκι του γλυκού να  πάρει το σχήμα του αυγού. Βάζεις πάνω ένα καραμελάκι και αφήνεις να παγώσουν τα γλυκά αυγουλάκια σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...