Εύκολες και νόστιμες πατάτες για ένα διαφορετικό συνοδευτικό!
Υλικά
1 κ. πατάτες baby
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Λίγο θυμάρι φρέσκο
Ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και, χωρίς να τις καθαρίσεις, βάλε τις να βράσουν μέσα σε μπόλικο κρύο και ελαφρώς αλατισμένο νερό! Μόλις μαλακώσουν λίγο και είναι σχεδόν έτοιμες, βγάλ'τες από το νερό κόψε τις στη μέση, και ριξ'τες μέσα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί πασπάλισε με χοντρό αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη και φρέσκο θυμάρι. Ράντισε με ελαιόλαδο και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να ψηθούν καλά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 👍
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου