Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πατάτες φούρνου... αλλιώς!

Εύκολες και νόστιμες πατάτες για ένα διαφορετικό συνοδευτικό!

Υλικά
1 κ. πατάτες baby
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Λίγο θυμάρι φρέσκο
Ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και, χωρίς να τις καθαρίσεις, βάλε τις να βράσουν μέσα σε μπόλικο κρύο και ελαφρώς αλατισμένο νερό! Μόλις μαλακώσουν λίγο και είναι σχεδόν έτοιμες, βγάλ'τες από το νερό κόψε τις στη μέση, και ριξ'τες μέσα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί πασπάλισε με χοντρό αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη και φρέσκο θυμάρι. Ράντισε με ελαιόλαδο και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να ψηθούν καλά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 👍

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια