Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πατάτες φούρνου... αλλιώς!

Εύκολες και νόστιμες πατάτες για ένα διαφορετικό συνοδευτικό!

Υλικά
1 κ. πατάτες baby
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Λίγο θυμάρι φρέσκο
Ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και, χωρίς να τις καθαρίσεις, βάλε τις να βράσουν μέσα σε μπόλικο κρύο και ελαφρώς αλατισμένο νερό! Μόλις μαλακώσουν λίγο και είναι σχεδόν έτοιμες, βγάλ'τες από το νερό κόψε τις στη μέση, και ριξ'τες μέσα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί πασπάλισε με χοντρό αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη και φρέσκο θυμάρι. Ράντισε με ελαιόλαδο και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να ψηθούν καλά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 👍

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...