Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάτι για πρωινό...

Ναι ναι είναι ίδιο και διαφορετικό εμείς απλά μια ιδέα δίνουμε... Μια γευστική ιδέα! Και ναι, θα σε μάθω να κάνεις τοστ για πρωινό αλλά λίγο πιο πλούσιο!

Υλικά
4 ψωμιά του τοστ
4 φέτες τυρί γκούντα
2 φέτες γαλοπούλα
2 λεπτές φέτες ντομάτα
Λίγη μουστάρδα
2 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση
Η συνταγή είναι πολύ δύσκολη δώσε βάση!  Παίρνεις τα ψωμάκια κ βάζεις λίγη μουστάρδα στο καθένα ή αν θες και βούτυρο, η μουστάρδα δίνει πιο έντονη γεύση, από πάνω μια φέτα τυρί στο κάθε ψωμάκι,ντομάτα και γαλοπούλα. Κλείνεις και βάζεις να  ψηθουν στην τοστιέρα! Παράλληλα μέχρι να ψηθούν με λίγο λάδι στο τηγάνι βάζεις τα αυγά! Τα σπας προσεκτικά πρώτα σε μπολ και τα ρίχνεις απαλά στο τηγάνι. Προσθέτεις αλάτι, πιπέρι σκεπάζεις και αφήνεις να τηγανιστούν. Ιδανικά ο κρόκος να είναι ελαφρά ψημένος για να είναι το τοστ ζουμερό! Το βάζεις πάνω απ'το τοστ και σερβίρεις όσο είναι ζεστό!!!  

ΤΙΡ
Βάζουμε το αυγό σε σχεδόν κρύο λάδι για να μην μας καεί στις άκρες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια