Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάτι για πρωινό...

Ναι ναι είναι ίδιο και διαφορετικό εμείς απλά μια ιδέα δίνουμε... Μια γευστική ιδέα! Και ναι, θα σε μάθω να κάνεις τοστ για πρωινό αλλά λίγο πιο πλούσιο!

Υλικά
4 ψωμιά του τοστ
4 φέτες τυρί γκούντα
2 φέτες γαλοπούλα
2 λεπτές φέτες ντομάτα
Λίγη μουστάρδα
2 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση
Η συνταγή είναι πολύ δύσκολη δώσε βάση!  Παίρνεις τα ψωμάκια κ βάζεις λίγη μουστάρδα στο καθένα ή αν θες και βούτυρο, η μουστάρδα δίνει πιο έντονη γεύση, από πάνω μια φέτα τυρί στο κάθε ψωμάκι,ντομάτα και γαλοπούλα. Κλείνεις και βάζεις να  ψηθουν στην τοστιέρα! Παράλληλα μέχρι να ψηθούν με λίγο λάδι στο τηγάνι βάζεις τα αυγά! Τα σπας προσεκτικά πρώτα σε μπολ και τα ρίχνεις απαλά στο τηγάνι. Προσθέτεις αλάτι, πιπέρι σκεπάζεις και αφήνεις να τηγανιστούν. Ιδανικά ο κρόκος να είναι ελαφρά ψημένος για να είναι το τοστ ζουμερό! Το βάζεις πάνω απ'το τοστ και σερβίρεις όσο είναι ζεστό!!!  

ΤΙΡ
Βάζουμε το αυγό σε σχεδόν κρύο λάδι για να μην μας καεί στις άκρες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...