Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χωριάτικη Μακαρονοσαλάτα

Καλοκαιρινή σαλάτα, χορταστικό γεύμα στην ελληνική βερσιόν!

Yλικά:
250 γρ. μακαρονια της επιλογής σας
2 ντομάτες κομμένες χωρίς τα σπόρια
1 αγγούρι σε κομματάκια
1/2 φλ. ελιές
1/2 φλ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3/4 φλ. πράσινη πιπεριά
1 φλ. φετα χοντροτριμμένη
Ελαιόλαδο
Aλάτι Ρίγανη

Εκτέλεση:
Bράσε τα μακαρόνια, εδω έχω φουσίλι τρικολόρε (βίδες) και αφήστε τα να κρυώσουν. Κόψει και ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίξε τα πάνω στα ζυμαρικά. Πρόσθεσε ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι ανακάτεψε καλά. Ρίξε την φέτα σπασμένη με τα χέρια και ελιές. Έτοιμη η χωριάτικη μακαρονοσαλάτα!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια